Project Description

Mult mai sănătoase decât cele din carne de porc, chifteluțele de pui sunt extrem de gustoase, ușoare și sățioase. Pe placul celor mari și mici deopotrivă, merg servite cu orice tip de garnitură sau simple, pe post de aperitiv la diferite evenimente. Le faci în 2 timpi și 3 mișcări, dacă urmezi pașii de mai jos.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

CHEF

Flavoured

CUISINE

Asian

DIFICULTATE

Usor/Simplu

SOCIAL

flavoured

Reteta detaliata

GHID ORIENTATIV
  • Cuisine: European

  • Timp de preparare: 15 min

  • Timp de gatire: 20 min

  • Timp total: 35 mins

INGREDIENTE
  • 600 gr piept de pui tocat

  • 1 ceapa tocata marunt

  • 1 ou batut

  • 3 catei de usturoi pisati

  • 1 legatura de patrunjel tocat marunt

  • 2 lingurite zeama de lamaie

  • 1/2 lingurita oregano

  • sare si piper dupa gust

  • faina si ulei pentru prajit

INSTRUCTIUNI
  • Amestecam carnea tocata cu ceapa,usturoiul si patrunjelul taiat.

  • Adaugam oul si zeama de lamaie.

  • Adaugam sare si piper. Amestecam bine toata compozitia pana cand se omogenizeaza.

  • Formam chiftelute mici cu ajutorul palmelor umezite.

  • Dupa ce le-am dat forma le tavalim un pic prin faina si le punem la prajit intr-o tigaie incinsa cu ulei.

  • Se prajesc cam 3-4 min pe fiecare parte. Apoi se scot pe o farfurie pe care avem un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

  • Se servesc calde cu orice fel de garnitura. Pofta buna!

Daca ti-a placut, DISTRIBUIE!

Aboneaza-te & Primesti retetele pe email